Hardhouten planken kopmaat 200x20mm Basralocus
Hardhouten planken kopmaat 200x20mm Basralocus
1 Review | Review toevoegen
Mooie hardhouten planken van Basralocus hout. Kopmaat is 200x20mm en verkrijgbaar in 250, 300, 400 en 450cm lengte. Prijs per m1: €7,00

Artikelnummer

BP202B

Gewicht   

9,000 KG

Verzendkosten

€ 75,00

Standaard levertijd

Levering 2-6 werkdagen/Ophalen geen levertijd

€ 17,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Basralocus of Angélique is de commerciële naam voor de botanische soort Dicorynia guianensis Amsh. Zij behoort tot de familie van de Leguminosae – Caesalpiniaceae en komt uit de tropische bossen van Suriname, Frans-Guyana en Brazilië. 

Het kernhout is zeer duurzaam (natuurlijke duurzaamheidsklasse I). Het hout bevat een combinatie van inhoudsstoffen en kiezel, die het niet alleen zeer duurzaam maakt, maar ook goed bestand tegen paalworm. Basralocus is ook bestand tegen zuren.

Het kernhout kleurt van goud over roestkleurig tot purperbruin, en heeft een bruinrode gloed. Het spinthout is lichtgrijs. Basralocus heeft meestal een rechte draad, soms een kruisdraad of een warrige draad. Op kwartier gezaagd vertoont het hout vaak strepen. Op dosse zijn dat duidelijke vlammen die de parenchymbandjes nog extra accentueren. Glad afgewerkt heeft Basralocus een vrij hoge glans.

Sorteren op:

Review toevoegen
Peter - 15-08-2022 13:56

De partij die wij besteld hadden bleek een miskoop. Na telefonisch onderhoud en bezoek aan de showroom zijn wij zonder meer door Lucas fantastisch geholpen om de foute bestelling recht te zetten naar ieders tevredenheid. Zonder 1 fout woord zijn we werkelijk opnieuw fantastisch geholpen. Toen Lucas ons ook nog aanbood om onze bestelling per uitzondering direct te bezorgen in Den Haag en met de geweldige hulp van Abdi die voor ons alle tijd genomen heeft bij het helpen inladen van de retour en uitladen van de nieuwe vlonder zijn wij zeer tevreden en onder de indruk van de geweldige oprechte service van deze houthandel. Chapeau! En bedankt! Peter en Ilse

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.