Steenschotten 140x110x5cm Lariks A-keus
4 Reviews | Review toevoegen

Steenschotten van larikshout in de mooie maat 140x110x5cm. Dit zijn nette schotten!

Gewicht   

45,000 KG

Standaard levertijd

3 - 10 werkdagen

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Steenschotten zijn standaard samengesteld uit diverse planken, die met een mes en groef verbinding, een metalen C-profiel of de korte zijden en (meestal) een draadeind die er dwars doorheen gaat, en de planken bij elkaar houdt. Hierdoor ontstaat een zéér sterke constructie, die uitermate geschikt is om langdurige en duurzaam te gebruiken, als terras, vloer, schutting of wat u maar wilt.

De steenschotten worden eens per 2-5 jaar vervangen door de steenfabrieken, omdat de oppervlaktes dan te ruw worden om de stenen op te drogen, echter zijn ze de dan juist perfect te gebruiken als vloer. Doordat de steenschotten redelijk ruw zijn, worden ze ook helemaal niet glad bij nat gebruik. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om de steenschotten zo glad te maken als u zelf zou willen, wij raden hiervoor het gebruik van een parketschuurmachine aan, waarmee u de steenschotten nadat u deze gelegd heeft, makkelijk en snel kunt schuren.

Doorgaans worden steenschotten gemaakt van 3 houtsoorten, te weten:

  • Grenen Hout   redelijk duurzaam (levensduur 5-10 jaar)*
  • Lariks Hout redelijk tot zéér duurzaam (levensduur 10-25 jaar)*
  • Azobé Hout(hardhout) zéér duurzaam (levensduur > 25 jaar)*
*Uiteraard kunnen geen rechten ontleend worden aan deze levensduur en is dit sterk afhankelijk van weersinvloeden, constructie en gebruik.

Let op! Het gaat bij steenschotten altijd om gebruikte producten. De getoonde afbeelding(en) zijn een indicatie en kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Bij twijfel adviseren we om eerst even te komen kijken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

P. Dirks - 09-04-2021 09:50

Zeer nette schotten. Snel geleverd. Helaas was er van de 12 schotten 1 schot een centimeter kleiner dan de rest.

Wybren - 01-04-2021 15:25

perfect, snel geleverd en kwaliteit is top.

Rob - 18-03-2021 21:00

Prima. Snelle levering en volgens verwachting. Het terras ligt al!

Rob - 11-03-2021 13:11

Prima schotten. Gebruikt maar daardoor juist mooi