Steenschotten 150x95x5cm, uniek met onderligger
3 Reviews | Review toevoegen

Mooie steenschotten van larikshout met onderligger eronder geschroefd. Hierdoor kunnen de schotten rechtstreeks op de grond geplaats worden, ideaal om snel en duurzaam een terras te maken. Afmetingen:

Gewicht   

55,000 KG

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 30,00
€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1059

Dit product heeft een minimale afname aantal van 4

Aantal: 
Bestellen

Steenschotten zijn standaard samengesteld uit diverse planken, die met een mes en groef verbinding, een metalen C-profiel of de korte zijden en (meestal) een draadeind die er dwars doorheen gaat, en de planken bij elkaar houdt. Hierdoor ontstaat een zéér sterke constructie, die uitermate geschikt is om langdurige en duurzaam te gebruiken, als terras, vloer, schutting of wat u maar wilt.

De steenschotten worden eens per 2-5 jaar vervangen door de steenfabrieken, omdat de oppervlaktes dan te ruw worden om de stenen op te drogen, echter zijn ze de dan juist perfect te gebruiken als vloer. Doordat de steenschotten redelijk ruw zijn, worden ze ook helemaal niet glad bij nat gebruik. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om de steenschotten zo glad te maken als u zelf zou willen, wij raden hiervoor het gebruik van een parketschuurmachine aan, waarmee u de steenschotten nadat u deze gelegd heeft, makkelijk en snel kunt schuren.

Doorgaans worden steenschotten gemaakt van 3 houtsoorten, te weten:

  • Grenen Hout   redelijk duurzaam (levensduur 5-10 jaar)*
  • Lariks Hout redelijk tot zéér duurzaam (levensduur 10-25 jaar)*
  • Azobé Hout(hardhout) zéér duurzaam (levensduur > 25 jaar)*
*Uiteraard kunnen geen rechten ontleend worden aan deze levensduur en is dit sterk afhankelijk van weersinvloeden, constructie en gebruik.

Let op! Het gaat bij steenschotten altijd om gebruikte producten. De getoonde afbeelding(en) zijn een indicatie en kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Bij twijfel adviseren we om eerst even te komen kijken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

George - 19-11-2020 19:32

Snelle correcte bezorging van een mooi product.

Dudink - 05-11-2020 17:51

Top steenschotten en goede service met bezorgen.

Marcel - 05-11-2020 17:23

Prima product voldoet aan mijn verwachtingen en ook heel belangrijk geleverd conform afspraak!
Bedankt.
Gr. Marcel