Vlonderplanken Azobé 34x140mm Topkwaliteit!
3 Reviews | Review toevoegen

Prachtige vlonderplanken van het beste azobé hout! Kopmaat 34x140mm, dus 3,4cm dik en 14cm breed. Prijs is per m1 en als u de gewenste lengte kiest is de prijs per stuk.

Gewicht   

0,000 KG

Standaard levertijd

3 - 6 werkdagen

€ 10,00
€ 7,50
Prijs per m1

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Azobé is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort. Azobé heeft een paarsbruine kleur en is afkomstig van Lophira alata Banks ex Gaertn.f. (familie Ochnaceae). De boom komt voor in West- en Midden-Afrika en wordt tot maximaal 50 meter hoog.

Het wordt vooral gebruikt voor zware constructies die niet alleen weer en wind moeten doorstaan, maar ook grote krachten moeten opvangen zoals sluisdeuren en palen waar schepen tegenaan kunnen varen (dukdalvenremmingwerken e.d.). In Nederland en België wordt azobé niet aangevreten door paalworm. Ook wordt het voor steigerdelen gebruikt en overal waar een zeer vaste duurzame houtsoort benodigd is zoals fundatiepalen en -regels. Maar ook in afscheidingen van vlechtmatten en schoeiingen wordt het toegepast, alsmede als tuinhout, pergola's en vlonders.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Rolf - 19-11-2020 13:51

Perfect geleverd wat telefonisch was afgesproken, op tijd en dankzij een geweldig goede en enthousiaste chauffeur ook op de perfecte plaats in de achtertuin neergezet. Goede kwaliteit planken - een aanraden (ook voor tafelbladen - zo kwamen we bij Houthandel Woerden).

Jeroen Kerkvliet - 29-10-2020 16:51

Na eerst een verkeerd product te hebben ontvangen is daarna snel gehandeld en heb ik de juiste planken precies binnen het beloofde tijdsvak ontvangen. Goede opvolging, goed product

Erwin van Dijk - 28-08-2020 18:51

Mooie planken.

Goed geholpen!