Steenschotten 140x100x4cm Hardhout Robuust
5 Reviews | Review toevoegen

Robuuste hardhouten steenschotten in de maat 140x100x4cm. Niet puntgaaf, maar ook niet kapot, dus zeker geschikt om een terras beschoeiing of schutting van te maken.

Gewicht   

75,000 KG

Standaard levertijd

3 - 10 werkdagen

€ 60,00
€ 49,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1621

Aantal: 
Bestellen

Steenschotten zijn standaard samengesteld uit diverse planken, die met een mes en groef verbinding, een metalen C-profiel of de korte zijden en (meestal) een draadeind die er dwars doorheen gaat, en de planken bij elkaar houdt. Hierdoor ontstaat een zéér sterke constructie, die uitermate geschikt is om langdurige en duurzaam te gebruiken, als terras, vloer, schutting of wat u maar wilt.

De steenschotten worden eens per 2-5 jaar vervangen door de steenfabrieken, omdat de oppervlaktes dan te ruw worden om de stenen op te drogen, echter zijn ze de dan juist perfect te gebruiken als vloer. Doordat de steenschotten redelijk ruw zijn, worden ze ook helemaal niet glad bij nat gebruik. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om de steenschotten zo glad te maken als u zelf zou willen, wij raden hiervoor het gebruik van een parketschuurmachine aan, waarmee u de steenschotten nadat u deze gelegd heeft, makkelijk en snel kunt schuren.

Doorgaans worden steenschotten gemaakt van 3 houtsoorten, te weten:

  • Grenen Hout   redelijk duurzaam (levensduur 5-10 jaar)*
  • Lariks Hout redelijk tot zéér duurzaam (levensduur 10-25 jaar)*
  • Azobé Hout(hardhout) zéér duurzaam (levensduur > 25 jaar)*
*Uiteraard kunnen geen rechten ontleend worden aan deze levensduur en is dit sterk afhankelijk van weersinvloeden, constructie en gebruik.

Let op! Het gaat bij steenschotten altijd om gebruikte producten. De getoonde afbeelding(en) zijn een indicatie en kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Bij twijfel adviseren we om eerst even te komen kijken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marcel Wagter - 09-12-2020 13:26

Prima geholpen, duidelijke uitleg. prachtige schotten!

Anja - 15-09-2020 15:27

Goed contact over de bestelling. Aflevering was snel en op de afgesproken tijd. Het ligt prachtig in mijn tuin.

Hoofdplaat - 17-06-2020 19:24

Waren niet geleverd op het juiste adres maar ergens verder in de straat. Verder heeft het product zelf de kwaliteit die we verwacht hadden. Mooi terras kunnen leggen.

groeneveld groen en wonen - 06-06-2020 14:02

goede service en communicatie, de steenschotten zijn vaak net wat groter dus op voorhand een kader maken is niet ideaal. Verder prima

Bas - 16-05-2020 08:46

Mooie steenschotten, voor mijn vloer in overkapping. Maten zijn vrij constant en vloer ligt er vlak in. Afkorten in alle richtingen is ook gelukt.