Hardhouten planken kopmaat 20x200mm
1 Reviews | Review toevoegen

Prachtige planken van extreem duurzaam Angelim Vermelho hout. Kopmaat is 20x200mm en deze hebben in de lengtes 200cm, 300cm, 350cm, 400cm, 450cm en 500cm.

Gewicht   

0,000 KG

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 5,00
Prijs per m1

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Angelim Vermelho hout is zeer duurzaam en heeft gegarandeerd een lange levensduur. Dit gele tot roodbruine hardhout wordt veel toegepast in de grond-, weg- en waterbouw. Angelim Vermelho hout is een Braziliaanse houtsoort, is breed toepasbaar en goed te bewerken. Deze hardhoutsoort is een bekende in de grond-, weg- en waterbouw en is uitermate geschikt voor gebruik in zwaar constructiewerk zoals water-, bruggen- en scheepsbouw, havenwerken en damwanden. Deze houtsoort kan gebruikt worden als vervanger van Azobé hout. Vers en droog heeft Angelim Vermelho hout een opvallende geur die pas na lange tijd verdwijnt. Daarom goed uitkijken bij gebruik in dekdelen voor particuliere vlonders en steigers.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jaap Hagoort - 15-02-2020 13:45

Goede planken voor een beschoeiing, en kon ze nergens goedkoper vinden.