Steenschotten 140x95x4 Azobé TOPKWALITEIT!
6 Reviews | Review toevoegen

Uitzonderlijk mooie partij steenschotten van azobé hardhout in de maat 140x95x4cm. Dit is een partij die maar eens in de zoveel tijd voorkomt!

Gewicht   

75,000 KG

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 60,00
Prijs per stuk

Voorraad : 119

Dit product heeft een minimale afname aantal van 4

Aantal: 
Bestellen

Steenschotten worden in ambachtelijke steenfabrieken gebruikt om de stenen die gebakken zijn, uit te laten harden en drogen in de speciaal daarvoor bestemde droogkamers. Door de constante warmte en vochtigheid hebben de steenschotten een mooie verweerde uitstraling.

Steenschotten zijn standaard samengesteld uit diverse planken, die met een mes en groef verbinding, een metalen C-profiel of de korte zijden en (meestal) een draadeind die er dwars doorheen gaat, en de planken bij elkaar houdt. Hierdoor ontstaat een zéér sterke constructie, die uitermate geschikt is om langdurige en duurzaam te gebruiken, als terras, vloer, schutting of wat u maar wilt.

De steenschotten worden eens per 2-5 jaar vervangen door de steenfabrieken, omdat de oppervlaktes dan te ruw worden om de stenen op te drogen, echter zijn ze de dan juist perfect te gebruiken als vloer. Doordat de steenschotten redelijk ruw zijn, worden ze ook helemaal niet glad bij nat gebruik. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om de steenschotten zo glad te maken als u zelf zou willen, wij raden hiervoor het gebruik van een parketschuurmachine aan, waarmee u de steenschotten nadat u deze gelegd heeft, makkelijk en snel kunt schuren.

Doorgaans worden steenschotten gemaakt van 3 houtsoorten, te weten:

  • Grenen Hout   redelijk duurzaam (levensduur 5-10 jaar)*
  • Lariks Hout redelijk tot zéér duurzaam (levensduur 10-25 jaar)*
  • Azobé Hout(hardhout) zéér duurzaam (levensduur > 25 jaar)*
*Uiteraard kunnen geen rechten ontleend worden aan deze levensduur en is dit sterk afhankelijk van weersinvloeden, constructie en gebruik.

Let op! Het gaat bij steenschotten altijd om gebruikte producten. De getoonde afbeelding(en) zijn een indicatie en kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Bij twijfel adviseren we om eerst even te komen kijken.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Sidney Goulooze - 17-06-2020 11:39

Mooie schotten, snel bezorgd en 1 extra gekregen, omdat er 1 minder was.
De breedte varieerde tussen de 95 en 97, dus daar moet je wel rekening mee houden met leggen.

Marianne Kemps. - 07-05-2020 15:20

Goede service. Prima kwaliteit houtschotteb.

Dorothe - 07-05-2020 11:59

Zeer nette steenschotten! Erg blij mee..
We hebben ze gebruikt onder de overkapping in combinatie met oude straatklinkers.
Snelle levering, vriendelijke mensen!

Gert Kraan - 04-07-2019 16:24

Uitzonderlijke mooie steenschotten, 1 extra gekregen omdat er 1 mindere tussen zat, nog een tafeltje van kunnen maken, waarvoor dank.. :-)

Kees de Gooijer - 05-06-2019 09:10

Zéér gave schotten, nog mooier dan op de foto's.

Nanny - 12-05-2019 19:50

Na bestelling, snel bezorgd